maanantai 26. marraskuuta 2018

Seiskaluokkalaiset taidemuseo- ja kirjastovierailulla

Tiistai 13.11.2018  lähdimme museoon klo 12.35, mutta myöhästyimme aikataulusta, koska bussimme tuli myöhässä. Loppujen lopuksi pääsimme turvallisesti museoon. Museon nimi oli Lahden taidemuseo ja se sijaitsee Vesijärvenkadulla. Museossa aiheena oli sen 90-vuotisjuhlanäyttely ja teemana Tuoretta maalia Lahdessa. Museossa oli kaikenlaisia teoksia ja niihin erilaisiin teoksiin yritettiin saada lisää tunnelmaa tunnustelemalla eri tavaroita ja suihkauttamalla eri makuja suuhun esim. etikkaa ja sokeria. Joissain tauluissa oli paljon piiloviestejä, joko numeroita, kirjaimia tai jopa sanoja. 





Kirjastossa pelasimme ensin Kahootia kirjastosta, eli kaikki kysymykset liittyivät Lahden pääkirjastoon. Kahootin jälkeen mietimme ryhmät, joissa aioimme työskennellä. Pelasimme siis Aarrejahti-peliä, jossa saimme tabletit ja lähdimme etsimään vihjeitä, koodeja ja niihin liittyviä kysymyksiä. Pelaaminen oli hauskaa ja siinä oli kompakysymyksiä ja etsintätehtäviä. Lähdimme kirjastosta takaisin koululle ja osalla jatkui koulupäivä normaalisti.





Elsa ja Vera 7C



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset ja aiheeseen liittyvät kommentit julkaistaan, huomioithan palautetta antaessasi.
Korjauspyynnöt virhelellisestä uutisoinnista osoitteeseen kukkasen.verkkolehti@gmail.com

Jyri Paretskoin K15 Salaisuuksia

Kirja kertoi  kolmesta  15-vuotiaasta kaverista, joilla on ongelmia ja tekemistä paljon. Kirja on hauska, outo sekä todenmukainen.  Niko o...