perjantai 16. marraskuuta 2018

Salatuissa elämissä TET-jaksolla

Meillä oli vähän aika sitten ensimmäinen TET-jakso yhdeksännellä luokalla. Minä halusin johonkin erilaiseen paikkaan tettiin. Äitini piti ensiapukoulutuksen Salatuttujen Elämien ja Idolsin johtoporukalle. Siellä äitini keskusteli näiden ihmisten kanssa, jolloin hänellä tuli idea, jos menisinkin Salattuihin Elämiin tettiin. Idols oli jo tällöin lopettanut kuvaukset, mutta Salkkareilla oli ne käynnissä. Äiti puhui minulle asiasta, jolloin innostuin ja lähetin hakemuksen Salattujen Elämien johtavalle tuottajalle. Sain saman päivän aikana viestiä takaisin, että olen saanut paikan. 

Viikon ajan asuin yksin Helsingissä, ja liikuin busseilla aina studiolle. Pääsin tekemään kaikenlaista mm. avustamaan kuvauksissa, hoitamalla kuvausten keskeisiä asioita (esim. valaistukset, avustajat oikeisiin paikkoihin, rekvisiitta, maskeeraus, kuvaus ja näyttelijöiden paikat, ja kaikkea muutakin) ja tekemään käsikirjoituksiin liittyviä juttuja. 

TET-jaksoni oli todella mukava ja opin paljon uutta joka päivä. Oli kivaa, kun pääsin tekemään niin monipuolisesti kaikkea. Parasta tetissäni oli ehdottomasti työntekijät, ja kuinka mukavia he olivat. Kaikki näyttelijätkin olivat erittäin mukavia ja hauskoja. 

Kehotan kaikkia, jotka lähtevät tettiin keväällä, ajattelemaan jotain muuta paikkaa kuin S-market. Ajatelkaa isommin ja miettikää mitä oikeasti haluaisitte tehdä. Hyvää loppuvuotta kaikille! 

Jessica 9C

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset ja aiheeseen liittyvät kommentit julkaistaan, huomioithan palautetta antaessasi.
Korjauspyynnöt virhelellisestä uutisoinnista osoitteeseen kukkasen.verkkolehti@gmail.com

Jyri Paretskoin K15 Salaisuuksia

Kirja kertoi  kolmesta  15-vuotiaasta kaverista, joilla on ongelmia ja tekemistä paljon. Kirja on hauska, outo sekä todenmukainen.  Niko o...