keskiviikko 7. marraskuuta 2018

Halloween 31.10.2018



Meidän kasiluokkalaisten tukioppilaiden osalta suunnittelut alkoivat tapahtumaa varten jo varhain ennen tapahtumapäivää... 
Keskiviikkona 31.10. Koulun oppilaiden ja henkilökunnan oli mahdollista osallistua erilaisiin rasteihin, joita olimme järjestäneet yhteensä neljä molemmille ruokkiksille. 

 Jos olet kauhun ystävä sinulla oli oiva tilaisuus käydä Jonnan luokkaan rakennetussa pimeässä huoneessa. Sinun tuli hakea avaimen vartijalta avain, jolla saisit oven auki ja pääsisit noutamaan itsellesi makeisia. Ja tietenkin nopeimman ajan saavuttanut sai herkkupalkinnon! 

Jos luulit tietäväsi Halloweenista paljon ja halusit todistaa sen, niin sinun kannatti käydä opon luokassa Halloween-Kahoot! rastilla. Kolme parasta palkittiin jokaisella kierroksella. 

Yläkerran käytävällä oli rohkeimmille rakennettu neljän mysteerilaatikon jono, jossa sinun tuli arvata mitä laatikon sisällä on. Voin kertoa, että tänä vuonna kukaan ei arvannut kaikkia laatikoita oikein, joten kaikkien kolmen laatikon oikein arvanneen kesken arvottiin yksi voittaja. 

Oletko aina halunnut ampua zombeja? Jos olet sinulla oli mahdollisuus Käydä A-oven luona ampumassa niitä. Jokaisessa zombissa oli tietty pistemäärä ja kaikki osumasi zombien pistemäärät laskettiin yhteen ja luonnollisesti eniten pisteitä saanut voitti palkinnon. 

Sinulle oli myös karmaisevan hyviä herkkuja tarjolla tukareiden Halloween-kioskissa makean- ja suolaisen himoa varten! Jos et muistanut ottaa rahaa mukaan, ei se mitään, nimittäin jokainen halukas pystyi osallistumaan arvontaan, jossa palkintona oli suuri kurpitsaherkkukori! 

Jos missasit tämän vuoden Halloween aktiviteetit, niin sinulla on vielä mahdollisuus ensi vuonna! 


Terveisin: Kasin tukioppilaat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset ja aiheeseen liittyvät kommentit julkaistaan, huomioithan palautetta antaessasi.
Korjauspyynnöt virhelellisestä uutisoinnista osoitteeseen kukkasen.verkkolehti@gmail.com

Jyri Paretskoin K15 Salaisuuksia

Kirja kertoi  kolmesta  15-vuotiaasta kaverista, joilla on ongelmia ja tekemistä paljon. Kirja on hauska, outo sekä todenmukainen.  Niko o...