keskiviikko 5. syyskuuta 2018

Cheekin Valot Sammuu -konsertti



Cheek eli Jare Henrik Tiihonen lopetti artistiuransa lauantaina 25.8.2018. 
Keikkoja pidettiin kaksi Lahden Mäkimontussa, perjantaina ja lauantaina. Jaren mukana laulamassa olivat mm. Elastinen (Kimmo Laiho) ja Kaija Koo (Kaija Kokkola) ja monia muita. 
Olin itse perjantaina 24.8.2018 Valot Sammuu-konsertissa, mielestäni sen päivän keikka oli myös upea. Keikalla ammuttiin raketteja sekä paperisilppua, ja lavastukset olivat upeita. Keikalla taustatanssijoilla oli upeita koreografioita, sekä bändi veti upeasti. Jare teki upeita valotemppuja yleisöllä sekä aaltoja. Cheekin fanit askartelivat pahviset sydämet, joissa luki “KIITOS!”, ja nostivat ne viimeisen biisin kohdalla ylös.  
Jaren kaksoisveli Jere oli tyttärensä Auroran kanssa molempina päivinä keikoilla, jotta on joku turvana. Näkemykseni Jaren näkökulmasta on aika huikea, että niin lyhyessä ajassa molemmat keikat myytiin loppuun. Cheekin lauantain keikka kuvattiin livenä, ja se löytyy mm. Ruudusta. Jare aloitti keikan biisillä “Kuka muu muka”.  Jare veti yhteensä 30 biisiä keikalla, niin uusi kuin vanhojakin. Cheek kiitti kesken keikan sanoilla “Kiitos, että olitte tänään jakamassa tän illan, meitsin viimeisen illan. Kiitos kaikille, jotka on ollut mukana. Kiitos tästä matkasta.” Keikka päättyi biisiin “Valot Sammuu”, kyseisen biisin viimeiset lyriikat kuuluvat näin “Kun valot sammuu, vaan tyhjä huone jää” .Jare saattaa haudata Cheekin mutta musiikki on ikuista. Cheek ei jätä tyhjää huonetta, vaan tavoitteen tuleville uusille räppäreille.  
Cheek on alun perin Helsingistä kotoisin, mutta pitää itseään lahtelaisena. Jare sanoi kesken keikkaa “Ilman Lahtea, en tiedä oisko Cheekkiä olemassa.Cheek on luonut Suomiräpille uuden tason, täyteen tavoitteita tuleville räppäreille. Cheek on ollut täynnä hittejä, rikottuja ennätyksiä, muistoja upeasta matkasta, saavutettuja unelmia ja voimaannuttavaa esimerkkiä itseensä uskomisesta.  


   Emma 8B 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset ja aiheeseen liittyvät kommentit julkaistaan, huomioithan palautetta antaessasi.
Korjauspyynnöt virhelellisestä uutisoinnista osoitteeseen kukkasen.verkkolehti@gmail.com

Jyri Paretskoin K15 Salaisuuksia

Kirja kertoi  kolmesta  15-vuotiaasta kaverista, joilla on ongelmia ja tekemistä paljon. Kirja on hauska, outo sekä todenmukainen.  Niko o...