keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Midnight Sun - syytä kyyneliin?


Midnight Sun- elokuva kertoo 17-vuotiaasta tytöstä, joka sairastaa harvinaista sairautta. Pienikin määrä auringonvaloa voi tappaa.
Tyttö, Katie Price, on joutunut elämään eristyksissä ulkomaailmasta päiväsaikaan, viettäen päivät sisällä isänsä kanssa. Koko ikänsä Katie on katsellut yläkerran ikkunastaan uimaripoikaa, Charlieta. Eräänä iltana Katie ja Charlie tapaavat sattumalta, Katien ollessa soittamassa kitaraa juna-asemalla. Siitä lähti heidän yhteinen tarinansa, josta Katie koittaa piilottaa sairauttaan peläten sen muuttavan kaiken.
Kävin katsomassa kyseisen elokuvan elokuvateatterissa sen loppuunmyydyssä ensi-illassa. En kummemmin käy elokuvissa, mutta kyseinen elokuva houkutti katsomaan.
Elokuvaa mainostettiin hyvin ja menin katsomaan elokuvan sen hyvän trailerin perusteella. Odotukseni olivat korkealla, enkä joutunut pettymään; elokuva oli alusta lähtien hyvä, enkä kokenut yhtään kohtaa tylsäksi. Jos kuitenkaan ei romanttiset elokuvat ja rakkaustarinat kiinnosta, elokuvaa ei ole luultavasti suunnattu sinulle.
Elokuva päättyi varsin surullisesti, mutta siitä huolimatta että itkimme kavereideni kanssa vielä kymmenen minuuttia elokuvan päätyttyä, elokuvasta jäi hyvä mieli. Voisin mennä katsomaan toistenkin!
Elokuvan ilmestymisvuosi : 2018


Iita 8E

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset ja aiheeseen liittyvät kommentit julkaistaan, huomioithan palautetta antaessasi.
Korjauspyynnöt virhelellisestä uutisoinnista osoitteeseen kukkasen.verkkolehti@gmail.com

Jyri Paretskoin K15 Salaisuuksia

Kirja kertoi  kolmesta  15-vuotiaasta kaverista, joilla on ongelmia ja tekemistä paljon. Kirja on hauska, outo sekä todenmukainen.  Niko o...